Kan du lide at spille fodbold eller stratego? 4 t/u!

Profilbillede
dato

Om opgaven

I Espergærde bor en skøn 8-årig dreng, der elsker at spille fodbold, skak og stratego. Han har ADHD og autisme, og vi søger dig, som har lyst til at være en del af hans interesser 4 timer om ugen.  Derudover vil det være fedt, hvis du også har mod på at hjælpe ham med sine lektier, som fx læsning. 

Om dig

Du deler meget gerne hans interesser i fodbold, skak eller Stratego, og har lyst til at skabe nogle hyggelige stunder sammen med ham. Hvis du har kendskab til ADHD eller autisme er det en fordel, men ikke et krav. 

Arbejdstid

Stillingen er på 4 timer om ugen. Arbejdstiden ligger som følger:

2 timer på en hverdagseftermiddag

2 timer en weekenddag

Byd gerne ind med hvornår på dagen, at du har mulighed for at møde ind.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027234

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet