Sygeplejerske til borgerbesøg i Danmarks smukkeste kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en god kollega til vores Distrikt 3, hvor vi kører på borgerbesøg både i by- og landområder i hele kommunen

Vil du være en del af en spændende arbejdsplads, hvor nøgleordene er selvstændighed, medindflydelse og ansvar? Kom! - vi er helt vilde med sygepleje.

Sygeplejen i Helsingør Kommune
Sygeplejen er i en rivende udvikling og arbejder med komplekse borgerforløb og en bred vifte af spændende opgaver. Vi er ambitiøse og ønsker at skabe de bedste vilkår for, at borgerne oplever nærvær, kontinuitet og høj faglig kvalitet i mødet med os.

  • Vi er en sygepleje, der arbejder med kvalitetsudvikling af vores indsatser.
  • Vi holder fokus på borgerens tilstand, ressourcer, potentialer, behov, ønsker og mål.
  • Vi tager afsæt i en rehabiliterende tilgang og tidlig opsporing.
  • Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg for at kunne varetage alle forløb bedst muligt og med høj kvalitet.

I hjemmeplejen varetager vi både komplekse forløb hos borgere med kronisk sygdom, multisygdom og palliative behov (bl.a. IV- behandling) samt mindre komplekse forløb. Bland andet IV-behandling borgere til i eget hjem.

Ved ansættelsen vil du få en grundig introduktion og en ’mentor’ (en god kollega), som du altid kan søge hjælp hos. Vi har et stærkt tilbud om kompetenceudvikling inden for en lang række faglige emner fx demens, sårpleje og medicinhåndtering.

Vi søger dig, der:
  • trives med høj grad af faglig kompleksitet og kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring borgerforløb
  • tager rollen som ’teamsygeplejerske’ og dermed er en aktiv og opsøgende sparringspartner for dine kollegaer i teamet, som består af andre sygeplejersker, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, ufaglærte og planlægger
  • kan koordinere og prioritere i både tid og indsatser, og samtidig give ro og nærvær i situationen
  • kan skabe overblik i pressede situationer, så der altid er fokus på fagligheden
  • har et godt humør og bidrager til det gode arbejdsmiljø

Er du i tvivl om, hvorvidt hjemmesygeplejen kunne være noget for dig, vil vi meget gerne invitere dig på et besøg, hvor du kan møde os og høre nærmere.

Om hjemmeplejen
Du bliver en del af Distrikt 3, hvor et tværfagligt lederteam er tæt på driften og arbejder målrettet for et godt arbejdsmiljø og høj faglig kvalitet i alle indsatser. Vi bor med byens bedste udsigt over Øresund.

Den samlede kommunale hjemmepleje består af i alt ca. 500 medarbejdere, primært SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og sygeplejersker. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre. Hjemmeplejen er fra 1. januar 2024 organiseret i tre selvstændige enheder med hver sin hjemmeplejeleder og med 3-4 tværfaglige teams.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte distriktsleder Pernille Handschuh, telefon 41 86 85 56

Ansættelse og løn
Stillingen er til besættelse pr. 1. januar eller 1. februar 2024. Den ugentlige arbejdstid er på 32-37 timer eller efter aftale. Vi vil så vidt det er muligt gerne imødekomme dine ønsker. Som sygeplejerske hos os har du weekendvagt hver 4. uge. Du aflønnes efter overenskomst med DSR.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hjemmeplejen, Gylfesvej, 3060 Espergærde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946421

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet