QA Supervisor

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

QA Supervisor søges til Sterigenics

 

 

Trives du på en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser, og hvor det gode samarbejde vægtes højt? Så har vi en stilling, hvor du kommer til at arbejde med stor variation af QA-opgaver.

 

Sterigenics en mindre vækstvirksomhed med amerikansk ejerskab, men med beslutningskraft i Danmark. De har en flad og uformel organisation med korte kommunikationsveje. Der er højt til loftet og stor frihed under ansvar, og de lægger vægt på muligheden for at påvirke egne arbejdsopgaver.

 

De er 45 medarbejdere i Danmark, og er en del af en global organisation med hovedsæde i USA.

Sterigenics er lige nu i gang med at opjustere deres ressourcer og kompetencer inde for pharma segmentet. Derfor har de brug for dig til at hjælpe dem på vej.  

 

Deres arbejde med strålesterilisation og mikrobiologisk validering gør en stor forskel for folkesundheden, og deres arbejde spiller en vigtig rolle hver dag.

Sterigenics har både produktion og laboratorium under samme tag, så de er en fleksibel og effektiv leverandør til deres kunder.

 

Jobbet

Du bliver en del af et QA team på 7 medarbejdere, som udover QA Supervisoren består af 1 QA Manager, 3 QC Koordinatorer, 1 Business Supervisor og 1 QA Specialist.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som skal hjælpe med support til deres kunder indenfor pharma- og medico-branchen samt opretholde cGMP-krav på sitet.

 

Jobindholdet kan du selv være med til at skabe, alt efter kompetencer og interesseområder – og vil indeholde elementer af nedenstående opgaver:

 • Back-up for QA Manager
 • Deltage i lokale og globale projekter som QA-repræsentant
 • Supportere kunder med regulatorisk dokumentation
 • Være med til at identificere kvalitetsrelaterede trends
 • Opdatering af procedurer
 • Deltage i audits
 • Udarbejde afvigelser og CAPA’er i deres kvalitetsstyringssystem
 • Ad hoc support til kunder og kollegaer i kvalitetsrelaterede spørgsmål

Du bliver en del af en veletableret afdeling, hvor hver har deres primære ansvarsområde, men i sidste ende tager alle et fælles ansvar for den samlede opgavemasse. Teamet er ledet af deres QA Manager, som har stort fokus på at udnytte teammedlemmernes stærke sider, og at have et stærkt samarbejde på tværs i teamet samt med resten af kollegaerne på sitet.

 

Kvalifikationer

Vi ser gerne at du har en baggrund som ingeniør indenfor kemi / fysik / biologi / elektronik el. lign. Eller at du har en Cand.pharm. baggrund, men det er ikke et krav.

 • Du har minimum 5 års erfaring fra medico-, pharma- industrien eller anden branche med lige så store krav til compliance.
 • Du er vant til at arbejde med cGMP, GLP, ISO, FDA samt ISO 9001 og/ellers ISO 13485.
 • Vi ser gerne at du har erfaring med auditering. Flere års erfaring indenfor produktion, QA eller QC i en medico- eller Pharma virksomhed.
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret. Stor sans for/interesse for detaljer.
 • Du kan godt lide at have ”hænderne i suppen”.
 • Du elsker arbejdet med kvalitet i et GMP-miljø, og forstår vigtigheden af at man hellere tjekker en gang for meget end en gang for lidt.
 • Samtidigt kollegialt indstillet i det daglige arbejde, hvor alle hjælper hinanden.
 • Du er vant til at tage ansvar og at følge opgaverne til dørs.
 • IT-erfaring på brugerniveau og behersker dansk og engelsk på skrift og i tale.

 

Derudover mener du at problemer er til for at løses, og er fleksibel i din tilgang til arbejdet. Du kan lide at være med til at optimere/forbedre systemer og arbejdsgange og har en interesse for LEAN.

 

Kort om virksomheden:

Sterigenics er markedsførende leverandør indenfor kontraktsterilisation og løsninger der bidrager til forbedring af folkesundheden, ved at anvende avancerede og pålidelige sterilisationsteknikker. Sterigenics har en dybdegående erfaring med sterilisation indenfor Gamma, Ethylen Oxid (EO), Electronbestråling (E-Beam) og Røngtenbestråling (X-ray). 

 

Sterigenics opererer global og har 47 anlæg placeret i Nordamerika, Europa og Asien og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere på verdensplan.

 

Anlægget i Danmark tilbyder E-Beam kontrakt-sterilisation og -bestråling og har en nyere elektronaccelerator med ”state of the art” processtyring. Anlægget har været i drift siden 2003. Ud over sterilisation og bestråling tilbyder Danmark mikrobiologisk laboratorieservice. Vi har et bredt kundespektrum fra hele verden indenfor primært medico, lab udstyr, pharma samt elektronikindustrien. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SCANPEOPLE ApS, Roskildevej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944742

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet