Matematiklærere til Kokkedal Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger engagerede og fagligt stærke matematiklærere til Kokkedal Skole. 

Kokkedal Skole skal være fællesskabets skole. Vi er optagede af at lave en skole båret af og på stærke fællesskaber. En skole hvor både elever og personale oplever at indgå i mange forskellige fællesskaber på tværs af klasser, årgange og alder. Vi vil være en skole, hvor der er deltagelsesmuligheder for alle, både børn og voksne. 

Lyder det som værdier, du kan se dig selv i? Og er du matematiklærer? Så læs med her!

Kokkedal Skole søger to ambitiøse lærer til at varetage blandt andet matematikundervisning omkring mellemtrin eller 1. klasse.

Da fagfordelingen stadig kører, vil det fortsat være muligt at passe den rette kandidats kompetencer ind forskellige steder.  


Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne og være en af de gennemgående kræfter på en klasse/årgang, hvor der arbejdes på, at alle børn oplever sig som en del af meningsfulde faglige- og sociale fællesskaber.
 
Kokkedal Skole
Kokkedal Skole vil være fællesskabets skole. Vi har et stort fokus på at der skabes deltagelsesmuligheder for alle, både børn og personale. Derfor kaster vi os i kommende skoleår ud i at prøve kræfter med at arbejde systematisk med co-teaching.

 

Vi har gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder.


Vi har ca. 800 elever fra 0. – 9. klasse fordelt på 3-4 spor. Skolen huser endvidere to af kommunens specialklasserækker, som er en naturlig del af skolens hverdag. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen og samarbejdet vægtes højt, og alle er tilknyttet et årgangsteam
 
Kreativ og evidensbaseret skole
Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ skole fuld af initiativ og varme. Vi arbejder bl.a. med talent- og interessegrupper efter både personalets og elevernes interesser og gerne tværfagligt. Vi inddrager aktører fra lokalmiljøet og øver os på at skabe endnu tydeligere bro mellem skole- og fritidsliv.

 

Som matematiklærer på Kokkedal Skole vil du blive en del af et årgangsteam. 

Ud over matematik ser vi gerne, at du har kompetencer indenfor naturfag, fransk, tysk eller madkundskab.

 

Personlig profil 

Du er engageret, stærk i relationer og en naturlig rollemodel. Du formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af dine faglige og personlige kompetencer. Er du endvidere positiv og uhøjtidelig med en humoristisk åre, vil du passe lige ind. 

Du skaber læring og trivsel i kraft af: 

  • En tydelig dagsorden i klassen
  • Anerkendende klasserumsledelse 
  • At være en teamplayer og kunne holde flere bolde i luften
  • Relationsarbejde med udgangspunkt i fællesskabet

 
Kvalifikationer - faglig profil 

  • Uddannet lærer eller meritlærer med stærke faglige kvalifikationer

Du vil opleve 

At blive en del af et dygtigt og ambitiøst lærer- og pædagogfællesskab. Du arbejder sammen med dygtige og søde kolleger, og du kommer derfor ikke til at stå alene omkring dine opgaver. Du vil komme til at dele klasselærerrollen med de øvrige lærere tæt omkring årgangen. 

Dertil kommer du til et lærerkollegie, der lægger vægt på samvær, humor og fællesskab. 

 
Yderligere information
Har du spørgsmål til eller lyst til at besøge skolen, kan du kontakte afdelingsleder magnus Ødum på 2484 4784 eller souschef Niklas Winstén på 4121 8105. Se også http://www.kokkedalskole.dk.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Vi forudsætter en ren straffeattest.
Stillingen er på fuld tid. Mødedag hver tirsdag til kl. 16:15

Ansættelsessamtaler og tiltrædelse:

Vi afholder løbende samtaler og tiltrædelse er 1.august, 2023

 

 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://fredensborg.career.emply.com/ad/matematiklaerere-til-kokkedal-skole/0s2ybt/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846593

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet