BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du glad for naturen? Og kan inspirere både brugere og kollegaer til at komme ud i vejret og få nye oplevelser og stimuleret sanserne? Eller kan du lave sunde müesliboller, sammen med borgerne, som sætter gang i andre sanser? Eller har du andre aktivitetskompetencer at byde ind med?
Så læs lige videre om Regnbuen, hvor vi tilbyder aktiviteter og samvær for ca. fyrre borgere med varierende grad af udviklingshæmning – og hvor vi mangler dig. Regnbuen er organiseret i grupper med hver sit særpræg og borgergruppe. Du kan læse mere om grupperne her. Du vil blive tilknyttet én af grupperne, samtidig med rollen som afdelingskoordinator. Denne rolle vil optage cirka en fjerdedel af din tid.
Vi tilrettelægger aktiviteter med fokus på forskelligheder, således alle borgere kan deltage. Vi laver morgengymnastik, danser folkedans og går eller cykler masser af ture i den smukke natur som omgiver os. På den måde er bevægelse en naturlig del af dagligdagen og naturen er en vigtig medspiller i vores pædagogiske arbejde.
Vi arbejder med tydelig struktur både i indretning og i planlægning af aktiviteter. Vi gør brug af visuel understøttet kommunikation og struktur – både fysisk og digitalt understøttet. Forudsigelighed, visuel struktureret pædagogik og kommunikation er derfor nøglebegreber for os. Velfærdsteknologiske løsninger er centrale i dette arbejde – se fx her hvordan vi arbejder med VR-briller og arousal.
Brugerinddragelse er et vigtigt element i arbejdet i Regnbuen. Det betyder, at beslutningen om hvilke aktiviteter, der skal forgå sker i samarbejde med brugerne, både individuelt og i fællesskab.
Det her forventer vi af dig
Du er uddannet pædagog og har den faglighed, ro og tålmodighed, der kræves for et godt samarbejde med borgerne. Samtidig arbejder du systematisk og metodisk, du reflekterer og videndeler med dine kollegaer. I forhold til koordinatorrollen, skal du have overblik, arbejde struktureret, taste vagtplaner, være tovholder på ude- og indefra kommende informationer og beslutninger, samt være sparringspartner på det skriftlige arbejde omkring borgerne. Dette er eksempelvis delmål, status og evalueringer.
Hvor og hvornår?
Regnbuen er en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov og ligger meget smukt i Nødebo på bredden af Esrum Sø. Her på GoogleMap kan du se, hvordan vi ligger lige midt i dejlig natur.
Du kommer til at arbejde mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00 – fredag stopper vi lidt tidligere. Vi har caféaften en gang om måneden – så en sjælden gang vil du skulle arbejde om aftenen.
Stillingen er på 35-37 timer.
Er du nu blevet interesseret?
Så kig ind på vores hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om os. Du kan også ringe til afdelingsleder Christina Svarrer på telefon 72 32 60 95 og få en snak. Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 25.
Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gentofte Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Hillerød Kommune, Nødebovej, 3480 Fredensborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1468&ERId=82242
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845463