Kokkedal Skole søger pædagog til støttefunktion

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog til Kokkedal Skole 

Kokkedal Skole søger en pædagog til en 25 timers stilling med støttefunktion i vores indskoling. Så hvis du kan du se værdien i at være med til at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så er det dig vi søger.

Stillingen er en tidsbegrænset stilling med udløb 31/12/23, men med mulighed for forlængelse. Du vil blive tilknyttet et fast årgangsteam og får til opgave at støtte en elev på kommende 1. årgang. Du vil indgå i et tæt samarbejde med klassens lærere, hvor I vil samarbejde om at udvikle inkluderende læringsfællesskaber, og vil løbende indgå i et supervisionsforløb, som har til hensigt at give sparring til dig og resten af teamet, så vi kan støtte eleven bedst muligt ind i klassefællesskabet. 

Vi søger en pædagog som:

  • Er nærværende, anerkendende og empatisk tilgang til børn, forældre og kolleger
  • Kan understøtte børnenes læringsparathed ved at arbejde med de sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel
  • Kan igangsætte udviklende aktiviteter, der fanger børnenes interesse
  • Er initiativrig og deltager aktivt i lege og aktiviteter med børnene
  • Kan indgå i samarbejde med lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere i både skole og SFO

Vi tilbyder:

  • En skole der arbejder målrettet med co-teaching.  
  • Pædagogisk fokus på at styrke læring og trivsel for alle børn.
  • 25 timer om ugen, der hovedsageligt ligger mellem 8 og 14

Lidt om os:
Kokkedal Skole er en folkeskole med ca. 780 elever fra 0.–9. klasse fordelt på 3-4 spor. Skolen huser endvidere en af kommunens specialklasserækker, som er en naturlig del af skolens hverdag. 
 

Vi har gode fysiske rammer og med store lokaler med gode muligheder for indretning til alderssvarende leg og aktivitet og undervisning.  
Dertil har vi alsidige legepladser med rige udfoldelsesmuligheder. Og mulighed for at benytte de indendørs haller der er tilknyttet. Herunder Gymnastikkens hus https://fredensborg.dk/politik-og-indflydelse/kommunen-i-udvikling/gymnastikkens-hus Derfor tilbydes pædagoger og lærere med tilknytning til husets funktioner uddannelse. 
Vi er i gang med en større renovering af skolen som en del af Fredensborg Kommunes projekt ”Fremtidens Folkeskole”. Dette skal sikre at vores læringsmiljøer er indrettet til det 21. århundredes læring.

Hvis du vil vide mere om stillingen, eller ønsker en rundvisning, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Magnus Ødum Klitgaard på tlf. 24844784 eller skoleleder Kristine Jønsson Gebuhr på tlf. 21771319.

Stillingen er med start 1. august og ansøgningsfristen er søndag d. 18/6.
Samtaler afholdes  løbende.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://fredensborg.career.emply.com/ad/kokkedal-skole-soger-paedagog-til-stottefunktion/47w487/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846816

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet