Helsingør Kommune: Social- og sundhedsassistent i aftenvagt på Plejehjemmet Strandhøj

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ikke kun en arbejdsplads – men et socialt og fagligt fællesskab

Vi vil gerne være dine nye kolleger og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du bliver en del af et erfarent aftenvagtteam bestående af en SSA og en SSH. Vi arbejder 5 – 2 med weekend i lige uger.

Er du nysgerrig på at arbejde i aftenvagt eller har du allerede erfaring og ønske om at fortsætte med aftenvagter, så er vi måske din nye arbejdsplads.

Vores beboere er alle skønne, på hver deres måde og har de samme udfordringer som alle andre plejehjem, så der er ingen overraskelser der. Høj faglighed og samværet med beboere, pårørende og kollegerne er i fokus og vi er altid nysgerrige på hvad vores nye kolleger kan byde ind med.

Vores faglighed og kvaliteten i vores kerneopgave er i top. Fundamentet for dette er, at vi har respekt for hinanden og tillid til at vi kommer længst ved at byde ind og være nysgerrige på, hvordan vi hele tiden kan udvikle os sammen, til gode for beboere og pårørende og det gode arbejdsmiljø.

Der er rig mulighed for kreativitet i forhold til aftenhygge og arrangementer med beboere i vores hyggelige indendørs rammer samt tilhørende haver. Vi ligger tæt på havet og nyder gåture i det fri.

Generelt kan vi på Strandhøj, prale af gode og stabile kolleger/medarbejdere som har været hos os i mange år.

Vi kan tilbyde:

  • Gode kolleger, som er stolte af huset og deres arbejde og som brænder for at gøre en forskel i hverdagen hos beboerne.
  • Dygtige kolleger med høj faglighed og viden om demens m.m.
  • Godt arbejdsmiljø og mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for demens m.m.
  • En arbejdsplads hvor der er tillid til at personalet tager ansvar, og som kommende kollega har du store frihedsgrader til at udføre opgaverne.
  • Et erfarent aftenholdsteam der har været hos os i mange år.

Generelt
Plejehjemmet Strandhøj indeholder plejehjemsboliger, dagcenter, cafe og en lille skærmet enhed for demente. Vi ligger med en fantastisk udsigt ud over Øresund og tæt på Espergærde havn.
Du kan finde mere om vores plejehjem på følgende link.Har du lyst til at høre mere om jobbet er du velkommen til at komme forbi og møde os. Du kan også bare ringe og spørge ind til jobbet, inden du bestemmer dig. Du kan ringe til Plejehjemsleder Peter Stuhaug på tlf. 25 31 14 05 eller mail pestu@helsingor.dk

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: torsdag den 5. oktober 2023 kl. 12. Ansøgning bedes sendt online.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Helsingør Kommune, Gylfesvej 17 C, 3060 Espergærde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2296&ERId=85178

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907597

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet