Frederik mangler en tirsdagsvagt i lige uger

Profilbillede
dato

Hej. Jeg hedder Frederik, jeg er 30 og bor i Espergærde i et rækkehus for mig selv.

Jeg har haft min BPA-ordning i efterhånden en del år, så har helt styr på at have hjælpere i mit liv.

Jeg er meget glad for at film og bruger gerne tid på at se en film både hjemme og i biografen. Når jeg ikke bruger tid på det spiller jeg gerne computer, anime, skak og magic cards. Har du nogle af de samme interesser er det et plus, men bestemt ikke et must.

Jeg elsker god mad du skal derfor kunne se dig selv stå i køkkenet og hjælpe med madlavningen. Der er selvfølgelig opskrifter mm. der kan følges.

Jeg har brug for hjælp til at de praktiske gøremål, alt lige fra indkøb til rengøring og madlavning. Jeg har også brug for hjælp til personligpleje.

Jeg tager gerne på ture og til arrangementer og du skal kunne se dig selv tage med på de ture og køre min bil når vi skal til noget, et kørekort til almindelig bil er derfor en nødvendighed.

Jeg mangler en hjælper tirsdage i lige uger fra 14.00-9.15 om onsdagen. Jeg søger en der kan starte hurtigst muligt. 

Du skal møde ved TV Glad i København om tirsdagen og får fri der igen om onsdagen.

Krav til dig:

  • Du skal have kørekort og være tryg ved at køre en handicapbus i København
  • Du skal være ikke ryger
  • Du skal have erfaring med personlig pleje,
  • Du må ikke have noget med parfume på dig, da jeg er ekstremt allergisk

Jeg har et samarbejde med BPA Support, der står for den administrative del af min ordning. Det er BPA Support der står for lønninger, forsikringer mm. Der aflønnes efter kommunens takster der er: Løntakst 11 – 149,55 kr. + tillæg

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

Jeg håber at høre fra dig snarest

MVH Frederik

Om BPA support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger. 

Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BPA Support ApS, Bagsværdvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049284

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet