Camilla Skov inspirerer til dovne, vegetariske hverdagsretter

dato

Mød kogebogsforfatteren Camilla Skov til en inspirerende aften på Espergærde Bibliotek. Den 24. oktober 2024 kl. 19.00 deler Skov ud af sine bedste tips til let, velsmagende og bæredygtig vegetarisk madlavning. Foredraget er baseret på hendes populære bøger og personlige rejse mod et mere afslappet liv.

Camilla Skov, kendt for sin Instagram-profil 'Vegetarisk Hverdag', inviterer til et foredrag fyldt med passion for vegetarisk mad og dovenskab. Hun vil dele sine bedste tips til, hvordan man kan lave nem og velsmagende vegetarisk mad, uden at det skal koste en formue eller tage for meget tid.

En rejse mod et bæredygtigt liv

Foredraget tager udgangspunkt i Camilla Skovs tre kogebøger: 'Vegetarisk i aften?', 'Billig mad på dyre tallerkener' og 'Den dovne vegetar'. Skov fortæller også om sin egen rejse fra et stresset liv i reklamebranchen til at blive en doven vegetarkok, der ønsker at leve mere bæredygtigt.

Manifestet om dovenskab

'Den dovne vegetar' er mere end blot en kogebog; det er et manifest for at genindføre dovenskab i vores liv. Skov argumenterer for, at det er helt i orden at tage det roligt både derhjemme og i arbejdslivet. Hendes budskab leveres uden løftet pegefinger, men med masser af inspiration.

Om Camilla Skov

Camilla Skov er en 35-årig kogebogsforfatter og madblogger fra Nørrebro. Siden 2018 har hun drevet bloggen og Instagram-profilen 'Vegetarisk Hverdag', som nu har 85.000 følgere. Udover opskrifter deler hun indblik i sit liv som småbørnsfamilie og sine pauser i sommerhuset på Falster.

For mere information om 'Den dovne vegetar', besøg Vegetarisk Hverdag.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 24. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Espergærde Bibliotek, Kløvermarken 12, 3060 Espergærde
Entré: 75 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut