Butikschef til 365discount i Espergærde Centret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Energisk Butikschef søges til 365discount i Espergærde

– Hvor økologi og grin går hånd i hånd!

365discount, Danmarks grønne discountkæde, er på udkig efter en sprudlende og dedikeret butikschef til vores nyligt ombyggede oase i Espergærde Centret.

Om stillingen

Vi har en fantastisk rejse foran os med en ombygget butik, der allerede er kendt for sit brede og lækre økologiske sortiment. Som butikschef er din første mission at samle et hold af energiske stjerner, der deler vores passion for grønne varer og godt humør.

Om butikken

Espergærde Centret er ikke bare et sted, det er THE place to be! Her samles alle – fra småbørnsforældre til hippe gymnasieelever og unge sjæle. Vores kunder er kræsne, så vi sørger for at servere ikke kun gode varer, men også smil og service med et glimt i øjet. Butikken er kendt for sin økologiske twist, der får kunderne til at smile fra øre til øre.

Forventninger til dig

Vi søger en butikschef med følgende kvaliteter:

  • Ledelseserfaring.  Du har solid erfaring med ledelse og evner at samle og motivere et dynamisk team.
  • Initiativrig og handlekraftig. Du går forrest og tager ansvar for butikkens daglige drift.
  • Købmandsånd. Du er en ægte købmand, der forstår vigtigheden af økonomisk ansvar og strategisk planlægning.
  • Kundeservice i verdensklasse. Du er hjemmevant i kundeservice og sætter kundemødet højt hver dag. For dig er glade kunder lig med succes.

Rekrutteringsproces

Telefonisk screeningssamtale: Vi vil gennemføre en telefonisk screningssamtale som en første vurdering.

1. Samtale med salgschef: Hvis du går videre, vil du have en indledende samtale med vores humørbombe af en salgschef, Paw Møller.

2. Samtale med salgschef og regionschef: De udvalgte kandidater vil blive inviteret til en anden samtale med både salgschef og regionschef.

 

Søg allerede i dag!

Ansøgningsfristen er den 30. marts 2024. Send dit CV allerede i dag ved at klikke på linket. Vi indkalder til samtaler løbende.  For yderligere information, kontakt Paw Møller, salgschef, på telefon 40 47 35 76.

Bliv en del af vores team, hvor vi ikke blot sælger varer – vi dyrker et fællesskab, der leverer smil og bæredygtig glæde i Espergærde! 😊🌿 

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fef8b093)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop 365discount, Nørre Torv, 3060 Espergærde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006078

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet